23 siječnja 2008

Veliki prekid veze

Puno se nagađalo puno se pričalo ali ovaj put Seve je okončala vezu za zagrebačkim ekonomistom Matom Čuljkom a odbila je ulogu Merlinke.

Naša glavna zvijezda Severina imala je buran tjedan najprije zbog odustajana od velike uloge velike Marilyn Monroe zbog obaveza oko novog albuma koji se čeka gotovo godinu dana a još uvijek ima veliku popularnost svih Sevinih fanova i šire. Ona daje posljedne stvari koje trebaju za album pa je tako ovih dana snimila zadnje vokale sa svoj novi album u Beogradu. Tomislav Petrović, Severinin menadžer kaže -''Ona nije pristala jer ima drugih obveza i ta je stvar jako napuhana''. Eto po poslijednim informacijama Seve neće tako brzo na kalališnu scenu.

Puno se nagađolo i pričalo ali se sada stvarno i dogodilo, naša je pop ikona okončala vezu sa svojim voljenim Matom Čuljkom. Ne žive zajedno već tri mjeseca ali će ostati prijatelji. Mate ju je pratio na koncerte u 2006. godini ali je nešto prekinulo vezu. Za Gloriu je izjavila kako bi voljela s dragim voljela pobjeći na egzotični otok ali kako se čini to se ipak neće dogoditi.

Za kraj još jedna vijest! Lezbijski portal CroL i njegovi posjetitelji odabrali su Severinu kao najseksi Hrvaticu u 2007. godini. U konkurenciji su još bile Nives Drpić, Vanna, Barbara Radulović, Ana Ugarković, Mia Kovačić, Jelena Perčin, Jelena Veljača, Petra Nižetić i Daniela Trbović - javlja SeveFanClub.com

Nema komentara: