23 prosinca 2007

Sve najbolje za praznike!

Dragi posjetitelji bliže nam se praznici, pa vam ovim putem i SeveWorld želi sretan Božić te sve najbolje u Novoj 2008. godini. Povodom kraja godine SeveWorld je izdvojio par događaja koji u obilježili ovu godinu za Severinu.

1.Predstava Glembajevi
Severina je ove godine glumila u predstavi 'Gospoda Glembajevi' gdje je dobila ulogu barunice Castelli. Dobila je svaku pohvalu za odglumljenu ulogu u predstavi režije Branka Brezovca.

2.Koncert u Umagu
Najspektakularniji koncert godine održan u Umagu. 'Pola' estrade Severina je okupila na jednom mjestu. Izmijenivši 10 kreacija Linee Exclusive postigla je oduševljanje publike.

3.Pijetlov doručak
Seve u filmu 'Pijetlov doručak'! Iako se pojavila na par minuta i otpjevala pjesmu 'Gardelin' koju je baš za taj događaj napisao Saša Lošić Seve je postigla mnoge uspjehe.

4. Duhovi Sarajeva
Opet film, 'Duhovi Sarajeva'! Severina u ulozi studentice medicine Olje. U filmu ima ulogu u kojoj se pojavljuje vrlo često. Sjetimo se nedavne premijere gdje se pojavila obučena kao princeza.

Ovo je bio jedan mali podsjetnik ove godine iako je u njoj bilo puno više događaja ali to bi trajalo jako dugo da sve se navede. Isti su događaji nominirani i u anketi SeveFanClub-a. Više ovdje. Još jednom sve najbolje za praznike i ne zaboravite i slijedeče godine posječivati Vaš SeveWorld.

Nema komentara: